Το Οινομέλι αποτελεί έναν εκλεκτό αγιορείτικο οίνο που φτιάχνεται με γνώση και μεράκι στο Άγιο Όρος. Από μοσχάτο Αμβούργου, είναι ένας ημίγλυκος ροζέ οίνος σε ημίξηρο στυλ από τα αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας του Μυλοποτάμου στο Άγιο Όρος. Ο φρουτώδες χαρακτήρας του ροζέ οίνου Οινομέλι, σε συνδυασμό με την σχετική γλυκύτητα που διαθέτει, του προσδίδουν μια απόλυτα ελκυστική διάσταση. Το χαμηλό σχετικά αλκοόλ, το ελαφρύ σώμα, τα υπολειπόμενα σάκχαρα που του δίνουν ημίξηρη χροιά και ο φρουτένιος χαρακτήρας, το κάνουν ακαταμάχητο και εύκολα παρασέρνουν σε υψηλές καταναλώσεις. Ο ροζέ οίνος Οινομέλι συνοδεύει απόλυτα φρούτα και ξηρούς καρπούς, μπορεί να σερβιριστεί με το επιδόρπιο και να συνοδεύσει κρέατα με γλυκές ή γλυκόξινες σάλτσες.